Dorpsnieuws

logoivnbernhezeWil je weten wat er allemaal leeft in de sloot?
Kom dan naar Slootjesdag!!
Op zaterdag 12 juni zijn jullie welkom bij de IVN Bernheze Slootjesdag!

Speelbos Aakantstraat 2018Dit jaar zijn we In Heeswijk-Dinther in de Aakantstraat bij de Natuurspeeltuin. We gaan dan in de vijver, samen met jullie pappa, mamma, opa of oma, met schepnetten zoeken naar wat er allemaal rondzwemt.

speelbos Aakantstraat 2018

Heb je dat nog nooit gedaan? Dat geeft niet hoor! Er zijn IVN Natuurgidsen bij. Die leggen uit hoe je dat kunt doen. We hebben zoekkaarten met daarop allerlei beestjes die in de vijver kunnen zitten. Ook hebben we loeppotjes. Daar kun je dan een beestje in doen en dan zie je hem veel groter. Dan kun je heel goed zien hoe het door jou gevangen beestje er uitziet!!
Dat is hartstikke spannend en leuk om te doen!!
Vraag aan je ouders om je aan te melden voor de slootjesdag.
Wij willen er voor zorgen dat het een leuke dag wordt! Daarvoor willen we graag weten met hoeveel mensen jullie komen. Nodig jouw vriendje of vriendinnetje ook uit. Op onze website staat precies met hoevelen je kunt komen. En wanneer. We gaan het in twee groepen doen.

Eentje vóór de middag van 10.00 tot 12.00 uur. En de andere groep na de middag van 13.00 tot 15.uur.
En, nog leuker: We hebben na de zoektocht nog een verrassing!!
Je kunt je aanmelden via onze website:
https://www.ivn.nl/afdeling/bernheze/opgeven-slootjesdag-2021-ivn-bernheze
Of vraag aan je pappa of mamma om de QR-code hieronder te scannen op de mobiel. Dan kom je meteen op het aanmeldformulier! Wacht niet te lang!! Er is veel belangstelling!! Het aantal plaatsen is beperkt!!

vijver in Vorstenbosch 2019

slootjesdag Vorstenbosch 2019

qrcodeopgevenslootjesdag12 juni

 

Plaats reactie