Dorpsnieuws

Wielercriterium 2019Te vroeg gejuicht
Wielercriterium Heeswijk (54e editie)  06 juni 2021 geannuleerd. 

criterium op 31-3-2019 

vd akker logoEnkele weken geleden hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we vol gegaan voor een criterium op 6 juni. Uiteraard zijn we ons bewust geweest van alle risico's die we liepen, maar doel van onze Stichting is het organiseren van wedstrijden en die drive hadden we ook! Toen het openingsplan van de overheid gepresenteerd werd kwam 1 juni uit de bus als mogelijke startdatum van wedstrijden. Afgelopen weken is gebleken dat dit plan iets te ambitieus was en is er een week geschoven met versoepelingen. Concreet is dit in gaan houden dat een versoepeling op wedstrijdgebied pas in stap 3 plaats kan vinden. Deze stap is voorgenomen te nemen op 9 juni. En dan is de rekensom snel gemaakt.
Net voor de finish hebben we het niet gehaald. We hebben iets te vroeg gejuicht! Met pijn in ons hart, maar wel met de volste begrip voor de corona-maatregelen moeten we ons criterium wederom cancellen! We hopen eind 2021 onze veldrit wel te kunnen organiseren.
We willen wel graag alle vrijwilligers, permanance Abdijstaete, sponsoren en overige belanghebbenden bedanken voor het omcirkelen van 6 juni in jullie agenda! Zodra we een nieuwe datum hebben komen we bij jullie terug!

https://vandenakkeraquaservice.nl/

Plaats reactie