Dorpsnieuws

Marijke van GestelTijdens de Algemene ledenvergadering van het lokale VVD netwerk Oss - Bernheze is Marijke van Gestel gekozen als lijsttrekker voor de VVD in Bernheze tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Marijke van Gestel heeft laten zien dat zij politiek zeer daadkrachtig is, de VVD standpunten als geen ander weet uit te dragen en daarbij een netwerk weet op te bouwen om onze doelstellingen in Bernheze ook te realiseren in de komende raadsperiode. Na haar eerste kennismaking met de lokale politiek via de cursus ‘Politiek Actief’, toen onder meer bedoeld om meer vrouwen te interesseren in de gemeentepolitiek, is Marijke al snel toegetreden tot de VVD fractie in Bernheze. En daarin heeft Marijke zich zodanig positief onderscheiden, dat bestuur en fractieleden unaniem waren in hun voordracht voor de nieuwe lijsttrekker.

Marijke van Gestel treedt hiermee in de voetsporen van Jack van der Dussen die na 8 jaar als fractievoorzitter actief te zijn geweest, na de verkiezingen het politiek rustiger aan wil gaan doen.

Marijke bedankte de leden tijdens de ledenvergadering voor het gestelde vertrouwen, gaf aan het een eer te vinden als lijsttrekker te zijn gekozen en kijkt met een optimistische blik vooruit naar de verkiezingen.

De komende maanden zullen in het teken staan van een goede samenstelling van de totale lijst voor de VVD in Bernheze om zo eind 2021 en begin 2022 een succesvolle campagne te kunnen voeren.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda