Dorpsnieuws

Alle Zielen 2017 4Op zaterdag 30 oktober 2021 vindt eindelijk de derde Alle Zielen viering plaats op Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. We nodigen iedereen uit om tijdens deze speciale avond de doden te herdenken. Met muziek en zang, kunst en theater, poëzie en film, licht en vuur willen we de traditie vernieuwen en rituelen verlevendigen.  
Na een lange tijd waarin het coronavitus ons leven beheerst is er eindelijk weer wat meer mogelijk. Tijdens Alle Zielen staan we stil bij deze moeilijke tijd en creëren we ruimte om elkaar in verbondenheid te vinden, want niemand staat alleen in zijn verdriet.
 
 
De organisatie is in handen van Ivonne van der Velden, ondersteund door toegewijde vrijwilligers en een werkgroep. Van der Velden: ‘Er zijn weer bijzondere dingen te zien en te ervaren straks. Zo hebben we een weer een mooi muziekprogramma met lokale muziekverenigingen en koren. Voor iedereen die gemist wordt is een plaatsje in het licht. Er worden weer mooie gedichten geschreven en film en foto’s verbeelden indringende verhalen van troost en verbondenheid. Een machine schrijft boodschappen op de paden die oplichten in het donker. Rond het vuur en bij het licht van een kaars in het drijfbakje vinden mensen elkaar. Zo is op deze donkere avond niemand alleen. Gedeelde smart is halve smart’.
 
 
Zaterdag 30 oktober 2021
Tijd: 18:00 – 22:00 uur
Zoekterm: allezielen2020, wie mis je
Abdij van Berne
Abdijstraat 53, 5473 AC Heeswijk
Entree 8,- p/p. Kinderen gratis
Toegang op vertoond van coronatoegangsbewijs
 
We volgen de RIVM richtlijnen op. Toegang is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs (meer info zie onze website). Afstand houden is niet verplicht maar wel gewenst.
 
Voor meer info en programma zie:
 
Foto's: Organisatie Alle Zielen
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen