Dorpsnieuws

penningmeester de Wojstap 1Tijdens de algemene ledenvergadering van 21 oktober heeft er bij de Heemkundekring een bestuurswisseling plaats gevonden.
Tot nieuwe penningmeester is met algemene stemmen gekozen Jan Smets. Er waren geen tegenkandidaten. Jan is al lid van de heemkundekring sinds 2010 en

penningmeester de Wojstapzat sinds 22-9-2020 ook al in het bestuur ter mogelijke vervanging van Joop Akkermans,  die had aangegeven, dat hij met het penningmeesterschap wilde stoppen, omdat hij het na ruim 20 jaar graag aan een ander wil overdragen.
Joop heeft zich naast zijn penningmeesterschap onlangs nog ingezet om procedures vast te stellen voor diverse werkzaamheden bij de heemkundekring. Overigens heeft Joop aangegeven dat hij lid blijft van de heemkundekring en dat hij bijvoorbeeld blijft zorgen voor het systeembeheer van de computers, waaronder onder andere ook de Cloud valt. Van voorzitter Fred Lennings kreeg Joop Akkermans een cadeaubon en een bloemetje uitgereikt.
Omdat in de heemkamer onvoldoende ventilatie aanwezig is zal de heemkundekring voortaan voor de lezingen en dergelijke uitwijken naar andere lokaties. De Wis is er deze avond zo’n voorbeeld van.
Uit het jaarverslag van 2020 bleek dat we van 185 leden naar 181 leden zijn gegaan.

Tekst: Peter Kriele
Foto’s: Annie van den Boom

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda