Dorpsnieuws

doe je meeCreatieve workshop voor Bernhezer jeugd uit groep 6, 7 en 8. Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vindt alweer de vierde editie plaats van ‘100 Kunstenaars’; een expositie voor kunstenaars uit Bernheze. Deze editie vindt plaats in De Pas in Heesch en wordt georganiseerd door Aangenaam  Heesch en de Bernhezer Kunstkring.

Bij de expositie is ook alle aandacht voor de jongere creatievelingen. Tijdens de coronajaren hebben heel veel kinderen veel thuis gezeten, er was geen sport, geen clubjes en er was weinig spannends te beleven. Waarom niet een leuk dagje voor de kinderen; lekker knutselen en zelf kunst maken? Tijd dus voor ‘kinderen&kunst’!

Hoe? De Heeswijk-Dintherse kunstenares Jannemeis Snels heeft voor de BKK een bijzondere workshop bedacht waarbij er een kunstwerk wordt gemaakt waar alle kinderen aan kunnen bijdragen. Dit kunstwerk wordt op de expositie ‘100 kunstenaars’ op een prominente plaats getoond. BSO De Benjamin was direct enthousiast en stelde de ruimte beschikbaar en helpt ook mee in de uitvoering.

De workshop is gratis omdat we vinden dat iedereen heel laagdrempelig mee moet kunnen doen. Zijn er ouders die mee willen helpen? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doelgroep:                  kinderen uit groep 6,7,8 uit Bernheze

Datum:                        vrijdag 4 maart 2022

Plaats :                       centrale hal van de KanZ in Nistelrode, adres Maxend 6

Tijd:                             10.00-15.00 uur.

Aanmelden:                vóór 23 februari 2022 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is ruimte voor maximaal 60 kinderen, dus meld je tijdig aan! 

Info: https://www.debkk.nl/nieuws/  

Plaats reactie