Dorpsnieuws

hulp bij belastingBelastingspreekuren in Bibliotheek Heesch voor inwoners van Bernheze, door Sociaal Raadslieden en vrijwilligers schulddienstverlening Ons Welzijn. Vanaf 1 maart kunt u digitaal aangifte doen voor de inkomstenbelasting.
Kunt u hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer?


Dan kunt u in van 17 maart t/m 28 april op donderdagmiddag tussen 14.00-17.00 uur terecht bij de belastingspreekuren van de Sociaal Raadslieden in Bibliotheek Heesch.

Deze hulp is gratis.

Hoe werkt het belastingspreekuur?
Het gratis spreekuur is voor particulieren met een eenvoudige aangifte en een laag inkomen en vermogen (binnen de grenzen van huur- of zorgtoeslag). De hulp tijdens het spreekuur is op afspraak. Woont u in Bernheze en wilt u graag hulp bij de belastingaangifte? Bel de Bibliotheek en maak een afspraak via het telefoonnummer: 0412-451857. U kunt ook langskomen in Bibliotheek Heesch en aan de balie een afspraak maken.

DigiD

Voor de aangifte heeft u een werkende DigiD nodig. Heeft u geen DigiD? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheken van de gemeente Bernheze. Daar helpen medewerkers van de bibliotheek u met het aanvragen en activeren van een DigiD.
Kijk op de website voor de openingstijden van het Informatiepunt: www.nobb.nl

Plaats reactie