Dorpsnieuws

Wildplukwandeling 20 maartWandel op zondag 20 maart je eigen lunch bij elkaar!
Onder leiding van doorgewinterde wildplukgids, Geertje Jansen van Wandeloogst, ga je op pad om je eigen lunch te verzamelen. En dat doen we door gewoon te plukken uit de wilde natuur. 

De coöperatie Aa-land en IVN Bernheze organiseren samen deze wildplukwandeling. Hiermee versterken ze elkaars doelstellingen en worden Natuur en Voedsel dichter bij elkaar gebracht.
Lydia Fraaije (IVN): “Weer of geen weer, we gaan al wandelend ervaren wat de natuur ons allemaal te bieden heeft. Deze eerste keer vertrekken we om 10 uur vanaf het voedselbos Schrikkelbos in Heesch. Nu hoor ik je denken dat we daar dan gaan wandelen, maar dat is niet zo. Nee, we gaan echt de natuur in om ons eten te zoeken en naar verhalen te luisteren met een wandeling van circa 2 kilometer. Natuurlijk kan je tijdens de geheel verzorgde lunchproeverij ook een rondleiding krijgen door het voedselbos. En let op, er kunnen maar maximaal 20 wandelaars mee. Dus snel boeken!”
Marian Langens heeft ons voor deze eerste editie uitgenodigd in . Daar krijgen we een warm ontvangst met koffie en thee en onder het genot van een zelf ge-wandel-oogste lunch krijgen we een inspirerend inzicht in het beheren van een voedselbos 
Locatie: Voedselbos, Schrikkelvenstraat 5 Tijd: 10 - 14u
Kosten: € 25.- per persoon* kinderen tot 12 jaar zijn gratis
Aanmelden: https://schrikkelbos.nl/events/wildplukwandeling/

 

 

Plaats reactie