Dorpsnieuws

AlzheimercafeOp dinsdag 15 maart  bent u van harte welkom in het Alzheimer Café In de Eigen Herd aan de Rooijsestraat 32 in Uden. Het thema deze avond is: "De kracht van muziek"Muziek ontspant en prikkelt de hersenen. Of men nu muziek maakt, of er alleen naar luistert het heeft een aantoonbaar positief effect op de hersenen.

Muziek kan stress verminderen, de stemming verbeteren en zet aan tot bewegen. 

In het alzheimer café informeert de gastspreker u over wat herinneringen aan muziek uit de jonge jaren oproept en wat u thuis met muziek kunt ondernemen. Zij neemt u mee in mooie voorbeelden over de kracht van muziek— 

Het Café is afwisselend de even maanden in Uden en de oneven maanden in Veghel. Let op, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het Alzheimer Café van 15 maart ook weer in Uden. 

Het Café heeft vrij entree, zaal is open om 19.00 uur, programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.  

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met alle vormen van dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. Op beide locaties zijn geïnteresseerden uit Uden, Meierijstad en omliggende dorpen van harte welkom. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via ONS welzijn: 088-3742525. 

Plaats reactie