Dorpsnieuws

IVN slootjesdag 2022  Doe jij mee met de Slootjesdag van IVN Bernheze ?  Zit jij op de basisschool, dan ben je op zaterdag 11 juni welkom bij de IVN Bernheze Slootjesdag ! Dit jaar zijn we In Heeswijk-Dinther in de Aa-kantstraat bij de poel in het Natuurspeeltuinbos.  

foto: Ineke Ketelaars

We gaan dan samen met je vader, moeder, opa of oma, met schepnetten zoeken naar wat er allemaal rondzwemt.
Heb je dat nog nooit gedaan? Dat geeft niet hoor ! Er zijn IVN Natuurgidsen aanwezig. Die leggen uit hoe je dat kunt doen. Dan gaan we speuren met een schepnetje, de beestjes en plantjes onder de loep nemen en via een zoekkaart ontdek je wat de naam is. Wij zorgen voor de materialen en er zijn geen kosten aan verbonden. Vergeet je niet om je laarzen aan te doen? 
Vraag aan je ouders om je aan te melden voor de Slootjesdag
Wij willen er voor zorgen dat het een leuke dag wordt ! Daarvoor willen we graag weten met hoeveel mensen je komt. Nodig jouw vriendje of vriendinnetje ook uit. Op onze website staat precies met hoeveel personen je kunt komen. En wanneer, want we gaan het in twee groepen doen: eentje vóór de middag van 10.00 tot 12.00 uur, en de andere groep na de middag van 13.00 tot 15.00 uur.
En nog leuker... we hebben na de zoektocht nog een verrassing voor jou !
Aanmelden via:  www.ivn.nl/afdeling/bernheze/opgeven-slootjesdag-2022-ivn-bernheze

Plaats reactie