Dorpsnieuws

ach die lieve oudjesHet Alzheimer Café Uden-Veghel en Alzheimer Café 't Groene Woud bieden u op dinsdag 29 november de voorstelling "Ach, die lieve oudjes" aan. 

De theatervoorstelling 'Ach, die lieve oudjes' is een voorstelling van een uur waarin op ludieke wijze uitleg over dementie gegeven wordt door

Annemie Ruijs (Psychologe), Kenneth van Doremalen (Piano docent & muziektherapeut) en Resi Spijkers (Trainingsacteur & coördinator Welzijn).

 De vier belevingsfases van dementie komen aan bod, zoals de 'bedreigde ik', de 'verdwaalde ik', de 'verborgen ik' en de 'verzonken ik'. Naast de voorstelling is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen aan deskundigen.  

U bent van harte welkom op dinsdag 29 november in de Brink, Antoniusplein 7 in Eerde. De toegang is gratis. De zaal is open om 19.00 uur, de voorstelling begint om 19.30 uur, na de pauze is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. De avond is mogelijk gemaakt vanuit de Rabo ClubSupport. 

Deze avond is bestemd voor mantelzorgers, vrijwilligers, verzorgers en iedereen die meer wil weten over dementie.  

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Elke maand organiseren we een bijeenkomst waarbij we praktische informatie over dementie bieden, als ook gezelligheid en sociaal contact. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen