Dorpsnieuws

Stichting Goeie ReisUw hele vakantie met hart en ziel ontzorgd

Goeie Reis organiseert vakanties en dagtochten voor senioren die geen aansluiting meer hebben bij een reguliere vakantie. De stichting zet zich in voor senioren (met of zonder partner) die op vakantie ondersteund, ontzorgd of geholpen willen worden.


Teddy Thenu, initiatiefneemster van de stichting geeft aan “We hopen dat we dit seizoen weer veel senioren blij kunnen maken met een dagje uit of een reisje”. We dromen allemaal van een gezonde en gelukkige oude dag. Te vaak komt er een “kink ik de kabel” en dan is het fijn dat wij met onze enthousiaste en betrokken vrijwilligers ervoor zorgen dat onze gasten even de dagelijkse zorgen mogen loslaten”.

Goeie Reis! haalt haar vakantiegangers thuis op, garandeert kleine gezelschappen uit de regio en heeft altijd een zorgmedewerker in de groep aanwezig. Annie, een van de vaste gasten, vertelt: ”Ik ben al jong mijn man verloren en raakte door een ongeval moeilijker ter been. Dan sta je er alleen voor en wil je niet steeds mensen lastig vallen, ik wil graag gewoon meedoen maar met mijn beperkingen kan dat niet altijd. Bij Goeie reis! kan ik mezelf zijn. Ze houden rekening met mijn persoonlijke wensen. Ik reserveer inmiddels elk jaar 2 reizen waar ik met veel plezier naar uitkijk. Dit jaar ga ik mee naar Texel en Ootmarsum.
De reisbrochure 2023 is voor iedereen die geïnteresseerd is aan te vragen via de website: www.goeie-reis.nl of telefonisch via: 06- 304 44 004 .

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen