Dorpsnieuws

actief bernhezeMet het lokaal sportakkoord zorgen we dat nog meer mensen binnen de gemeente Bernheze gaan sporten en bewegen. We activeren inwoners door sporten en bewegen te stimuleren.

En dat doen we samen! Sport- en beweegaanbieders, onderwijs, kinderopvang, zorg & welzijn, maatschappelijke organisaties en de overheid bundelen de krachten. We leggen verbindingen tussen de kernen en wijken van de gemeente Bernheze en zorgen dat iedereen, van jong tot oud, mee kan doen. We willen drempels wegnemen, sport en bewegen vanzelfsprekend maken en zoeken naar mogelijkheden om nieuwe initiatieven te realiseren.Wil jij actief betrokken zijn bij het Sportakkoord en lid worden van het Kernteam?
Eens per zes weken komen we bij elkaar om budgetaanvragen, initiatieven en ontwikkelingen binnen de kernen te bespreken. In verband met de vakantieperiode staat het volgende overleg gepland op woensdag 13 september.Vind je het interessant, wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden? 
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

https://www.actiefbernheze.nl/

 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen