Dorpsnieuws

Cafe BreinVraagt u zich af of u misschien weer aan het werk kunt, wat de mogelijkheden zijn, wie je daarmee kan helpen en wat ervoor nodig is? Of vraagt een uitkeringsinstantie of een werkgever daarom? Soms kan het namelijk lastig zijn door bijvoorbeeld fysieke beperkingen of teveel prikkels om terug te keren naar een passende baan of dag invulling of die te vinden en die aansluit bij je wensen, ervaringen en mogelijkheden.

Nancy Minnen en Onno van Domburg werken beiden bij Libra Arbeidsexpertise en ondersteunen hierbij. Libra Arbeidsexpertise kan onderzoek doen om de beperking in beeld te krijgen maar ook training en begeleiding bieden bij het vinden en behouden van werk. Zij vertellen er graag meer over! Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomsten Café Brein op 2 oktober in Uden en 3 oktober in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan dit onderwerp door theorie en oefeningen. We nodigen u uit om te komen luisteren en/of mee te doen in Uden of in Oss. Café Brein Uden/Veghel is op maandagavond 2 oktober van 19.00 uur-21.00 uur (zaal open 18.30 uur) Locatie: Muzerijk Klarinetstraat 4 Uden. Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl Voor meer informatie voor Café Brein kunt u contact opnemen met: Enny van Roosmalen (Café Brein Uden, 06-14342346) en Doreth van de Riet (Café Brein Oss, 06-14506420).

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen