Dorpsnieuws

Alzheimer Nederland1In een dementievriendelijke gemeente draait het om het gemakkelijker maken van het dagelijkse leven van mensen met dementie. Een gemeenschap waarin iedereen dementie accepteert: van bakker, buurman tot sportclub. Een plek waarin mensen met dementie blijven meedoen en erbij horen. Een samenleving waarin ze iets mogen vergeten en worden thuisgebracht als ze verdwalen.

Deze avond wordt uitleg gegeven over dementievriendelijk samenleven; wat houdt dat dan in? Hoe doen we dat ? Wat is daarvoor nodig? Naast de persoonlijke verhalen van mensen met dementie en hun mantelzorgers zullen we met elkaar in gesprek gaan en mooie voorbeelden en ideeën uitwisselen.

U bent van harte welkom in het Alzheimer Café op dinsdag 16 juli in PieterBrueghelHuis Middegaal 25 in Veghel. Het Café heeft vrij entree, zaal is open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Het Alzheimer Café is afwisselend de even maanden in Uden en de oneven maanden in Veghel. Het Café is een ontmoetingsplek voor mensen met alle vormen van dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. Op beide locaties zijn geïnteresseerden uit Uden, Veghel en omliggende dorpen van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via ONS welzijn: 088-3742525.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda