Dorpsnieuws

De ondergrondse_vergeet_nietNa een kort reces aan het einde van het jaar waarin de activiteiten van 2016 werden geëvalueerd gaat Regiofilmproducties optimistisch het nieuwe jaar in.

“Belangrijkste bericht was natuurlijk dat onze crowdfundingsactie via Voordekunst geslaagd is; we hebben een stevig fundament onder de begroting 2017 voor film en documentaire gelegd”, zegt voorzitter Ton Lunenburg. Hij is daarmee bijzonder in zijn nopjes; “ Een fantastisch resultaat; dank aan alle gulle donateurs voor hun bijdrage aan de actie”.

Al snel worden de opnames voor de speelfilm “De ondergrondse vergeet niet!...” vervolgd met binnenopnames. De eerste draaidag daarvoor is 8 januari in Berlicum "De Plaets" gevolgd door 14 januari in Den Dungen.

Op de website www.regiofiolmproducties.nl  worden regelmatig foto’s geplaats van een spannend dagje filmmaken.

Binnenkort zullen de activiteiten voor de documentaire van start gaan met opnames in de regio. Ton Lunenburg: “In interviews met mensen uit Berlicum, Heeswijk-Dinther, Schijndel en Den Dungen komen de echte verhalen uit de oorlog maar ook zeker over de wederopbouw aan bod en kijken diverse generaties op deze periode terug. En geven de informatie aan volgende generaties door.

Bent u een van die mensen? Of kent u mensen met deze ervaring? Wij komen graag met hen in contact. Aanmelden is eenvoudig. Op de website staat een link aan. Vul uw gegevens in.

Daarna nemen wij met u contact op. Of men kan mij rechtstreeks bellen op 06-22066338” besluit Ton Lunenburg.

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

S www.regiofilmproducties.nl  

Plaats reactie