Evenementen

PromconcertLogoHarmonie Sint Servaes organiseert weer het muziekspektakel ‘Dinther Proms’ op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober.Een avondvullend programma boordevol muziek, dans en show in een tot theater omgebouwde sporthal de Zaert in Dinther.

Het harmonieorkest en de slagwerkgroep vormen samen met een combo van muzikanten de basis. George Blanken, Marga van den Broek, Nadja van Driel, René Habraken, Jennifer Heesakkers en Ton van de Veerdonk zullen als solisten optreden.

Daarnaast zorgen het ruim 80-koppig koor Enjoy en de Souplesse Dancers voor een fantastische omlijsting. Het geheel wordt gepresenteerd door Heleen van de Veerdonk. We presenteren een kwalitatief hoogstaand en avondvullend programma met slagwerk- en harmoniemuziek in een sfeervolle ambiance met een vlot en verrassend muzikaal programma.
Het wordt een prachtige muzikale reis door verschillende muziekstijlen, variërend van stevige rocknummers, poppy-meezingers, tot klassiek werk in een nieuwerwets jasje. Kortom een evenement waar in twee avonden 1500 mensen van zullen gaan genieten en waar wij trots op zijn!

Op vrijdag zal het promsconcert worden afgesloten met een afterparty verzorgd door de bekende coverband Tilt, die dit jaar haar 35-jarig bestaan viert. Op zaterdag tekent de zeskoppige formatie Noah voor de avondsluiting.

Kaarten zijn te verkrijgen via onze website www.st-servaes.nl of bij de voorverkooppunten Paperpoint in Heeswijk-Dinther en de Dagwinkels in Loosbroek en Vorstenbosch. In de zaal kosten ze € 20, een zitplaats op de tribune kost € 25. (Op zaterdag is de zaal inmiddels uitverkocht).

Op zondag 1 november a.s. is in dezelfde ambiance een muzikale ontmoeting tussen verschillende generaties. Onder de titel Jong ontmoet Oud staan van 11.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags in totaal 15 opleidings- en seniorenorkesten uit Dinther en haar

regio op het podium van de Zaert om een aantal verrassende optredens te verzorgen. De toegang is gratis.

Het vijfjaarlijkse muziekspektakel van harmonie Sint Servaes draagt deze keer de naam: Viking Dinther Proms. Het artiestenbureau Viking Entertainment uit Heeswijk-Dinther ondersteunt het evenement in belangrijke mate. Daarnaast zijn er negen grote stersponsors en bijna vijftig ondernemingen als sponsor, die met een financiële bijdrage dit evenement mogelijk maken.

Namens harmonie Sint Servaes,

Lambert van der Ven, voorzitter

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen