Evenementen

Boerenbruidspaar 2016Op carnavalsdinsdag 9 februari 2016 wordt er weer een Boerenbruiloft gevierd in locatie Cunera/De Bongerd van Laverhof, aan de Zijlstraat 1 te Heeswijk.  

Op deze dag zullen Ad en Nelly van Kreij-van den Hurk in de onecht verbonden worden.

Het Boerenbruidspaar van 2016 is als actieve vrijwilliger goed bekend binnen Cunera/De Bongerd en bij vele bezoekers en dorpsgenoten, daar zij vaak fietsend met bewoners of cliënten te zien zijn.

Als echtpaar geven zij op deze manier vaak een extra uitje aan hen.

De middag begint met het ophalen van het Boerenbruidspaar onder muzikale begeleiding. Daarna is er voor het Boerenbruidspaar, genodigden en de oud-Prinsen van Snevelbokkenland een koffietafel in de Aula van De Bongerd.

De huwelijksvoltrekking van de bruiloft in de onecht zal vanaf 14.11 uur plaatsvinden in de Tuinzaal. De Prins van Snevelbokkenland zal het huwelijk bezegelen.
Daarna vindt er een receptie plaats en is er gelegenheid om het Boerenbruidspaar te feliciteren. Kent u het bruidspaar of heeft u interesse? U bent van harte welkom!

De geldelijke giften die vanuit ‘de kromme errum’ worden geschonken, schenkt het bruidspaar aan Laverhof voor een nieuwe duofiets op locatie Cunera/De Bongerd.

Als afsluiting van deze middag zal er een optreden zijn van het ‘Duo Dubbelop’.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen