Evenementen

DorpzeskampOp 1e Pinksterdag, zondag 15 mei 2016, wordt voor de 31e keer het grootste eendaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse dorpszeskamp, georganiseerd. De verrassende winnaar van 2015 Ho us Mari zal er alles aan doen om te laten zien dat hun overwinning afgelopen jaar geen toevalstreffer was.

Hoe dan ook belooft het weer een prachtige dag te worden die mogelijk gemaakt wordt door de enthousiaste inzet van deelnemers, vrijwilligers en sponsors!

Naast vele kleine en grotere sponsoren mag stichting Dorpszeskamp HDL al geruime tijd rekenen op de steun van twee hoofdsponsoren, Gebr. Dijkhoff & Zn. BV en Jacobs Aannemersbedrijf BV. Dit zijn lokaal gewortelde bedrijven die al vele jaren tijd en materieel beschikbaar stellen om de zeskamp mogelijk te maken.

Op de vraag waarom zij dit evenement zo trouw blijven steunen geeft Léon Dijkhoff aan: “Wij zijn er trots op dat we als sponsor ons steentje bij kunnen dragen aan de zeskamp. Eens per jaar komen Heeswijk, Dinther en Loosbroek samen om met elkaar de strijd aan te gaan en een feestje te vieren. Juist die sociale binding tussen de drie dorpskernen is voor ons reden de zeskamp te blijven steunen. De zeskamp zorgt voor betrokkenheid en gemoedelijkheid, met fanatieke deelnemers maar vooral met fanatieke vrijwilligers. Het sportieve in combinatie met het feest maakt dat zowel jong als oud hier ieder jaar weer naar uitkijkt. De zeskamp verbindt en doen we samen.”

Theo Jacobs sluit zich hierbij aan: “De eerste zeskampen (al weer heel lang geleden) heb ik zelf als deelnemer mee mogen beleven. In de beginjaren waren het echt nog teams uit Heeswijk en Dinther en Loosbroek die om de fel begeerde beker streden. In de loop der jaren zag je steeds meer teams ontstaan die uit een mix van inwoners uit Heeswijk, Dinther en Loosboek bestaan. Kortom sport verbroedert! Dit spreekt mij nog steeds aan en als ik ’s avonds in de Zaert de playbackshow zie en daarbij de beleving van de deelnemers en toeschouwers ervaar, dan wil ik daar graag sponsor van zijn.”

Op het terrein van VV Heeswijk beginnen de 24 deelnemende teams op 15 mei ’s ochtends om 9.30 uur aan de 7 veldproeven. De ruim 250 deelnemers kunnen de borst natmaken en het publiek krijgt opnieuw een mooi schouwspel voorgeschoteld! Het waterbassin moet dit jaar lopend bedwongen worden en het emmerspel en de wippen zijn weer in het spelschema opgenomen.

Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatst het festijn zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 19.30 uur de afsluitende proef, de playbackshow, begint. Aansluitend vindt in de sporthal ook de loterij en de prijsuitreiking plaats, waarna het feest in volle hevigheid kan losbarsten. Het belooft dus weer een uiterst gezellige avond te worden!

Op sportpark De Balledonk is iedereen vanaf 9.30 uur van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 9 mei te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 15 mei!

Stichting Dorpszeskamp HDL

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen