Evenementen

BewegingstheaterOp 19 juni speelt in de Kersouwe: "Boxing the time'. Spannende titel. En een spannende voorstelling. Niet zo maar makkelijk theater, maar volop beweging en dans, zonder woorden en dialogen. Met het lijf het verhaal vertellen. Popmuziek en de prachtige muziek van Canto Ostinato!

En dat op een relaxte zondagmiddag, 19 juni. Je komt toch ook kijken? Entree: €4,- En je mag iemand gratis meenemen!

Theatergroep Onderstroom In de voorstelling Boxing the Time van Theatergroep Onderstroom wordt de kijker meegenomen op een reis. Beelden, muziek, klanken en beweging wisselen elkaar af.

Er komt geluid uit een grote box op het toneel. 11 Mensen stappen uit de box en tonen hun worstelingen met de hedendaagse maatschappij.

We krijgen een kijkje in hun levens waarin diverse herkenbare thema's langskomen. Dit gebeurt door middel van gezongen liederen en recitatieven en door middel van dans. Uiteindelijk stappen alle spelers weer terug in de box en hopen we dat de beelden nog lang op het publiek inwerken.

Deze voorstelling speelt met abstracte beelden en past niet in een box. Zodoende is Boxing the Time toegankelijk voor iedereen.

Op www.kersouwe.nl  is meer informatie over alle voorstellingen van deze zomer te vinden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen