Evenementen

Solexrace FestivalEindelijk is het dan bijna zover, op 26 augustus gaat het 24-uurs Solexrace Festival eindelijk van start. Terwijl iedereen hier in het zuiden zich eerst nog even opmaakt voor een paar weken welverdiende rust zorgen wij ervoor dat hét feest op 26, 27 en 28 augustus los kan barsten en de Bouwvak-Zuid op gepaste wijze kan worden afgesloten. Drie dagen knallen in drie verschillende tenten!

Het tijdschema van oa. WC Experience, Memphis Maniacs, Snollebollekes, Pap en Pudding, Meuk, Rattlesnake Shake, Rave van Fortuin, Dinteren dut Normaal, Koorn Pik & de Dorsvlegels, Dj Freak, Aplous, The Passion, Dj Menno, Kenneh, the Power Strangers, Fatboys Nie Slim, Rumaro Diaz, Outline, Que Pasa, Emptyfield, Friday Night’s at Johns, Dj MarcelV, Dj Hill, Repop, Mental Theo, Mr Polska, the Dirty Daddies en vele andere is bekend!  www.24uurssolexrace.nl/programma/tijdschema/ 

Blij is niet het goede woord….we zijn dolgelukkig met het feestprogramma van ons 10-jarig jubileum. Scoor snel je voordeelkaarten en consumptiebonnen in de voorverkoop, deze loopt zolang de voorraad strekt tot 24 augustus! www.24uurssolexrace.nl/tickets 

Gratis naar het Festival!?

Wil jij GRATIS drie dagen naar het 24-uurs Solexrace Festival? Dat kan! Als jij ons een paar uur help dan helpen wij jouw! Wij zoeken nog mensen voor het posten langs het parcours van de solexrace, begeleiding voor de brascross, op- en afbouw en dat soort zaken. Heb jij dus nog een paar uur over laat het ons dan snel weten via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voorverkoopadressen!

Alle voorverkoopadressen zijn inmiddels bevoorraad! Vertrouw jij de digitale snelweg niet, woon je zo ver achteraf dat je rooksignalen nooit aankomen of wil je gewoon van je beungeld af…koop dan nu je entreekaarten met voorverkoop voordeel bij één van onderstaande voorverkoopadressen. Let op: camping-, caravan/camper kaarten, pretpakketten en consumptiebonnen met 5% korting zijn alleen online te koop via deze site.

Heeswijk-Dinther: Paperpoint

Schijndel: Tabakspeciaalzaak Jan van Roessel

Berlicum: Café ff Ted

Geffen: Café Boetje

Vorstenbosch: Bar en eetcafe de Ketel

Oss: Cd Kiosk

Heeswijk-Dinther: Zaal Stanserhorn

Prijzen 2016
Vrijdag VVK €17,50 Kassa €20,-
Zaterdag VVK €18,50 Kassa €23,-
Zondag VVK €15,- Kassa €15,-
Combi Vrij/Za VVK €32,50 Kassa €40,-
Combi Za/Zo VVK €30,- Kassa €37,-
Combi Vrij/Za/Zo VVK €45 Kassa €55,-
(prijzen zijn exclusief servicekosten)

Geniet van het voordeel want Gratis Geld is Gratis Bier en dat is verrekte lekker!!

Solexrace is officieel een pandemie!

Het 24-uurs Solexrace virus is nu officieel een pandemie!! Inschrijving from down under!

Nog één maand en dan gaat de meest unieke en ludieke race van Nederland van start, dé 24-uurs Solexrace 2016! De deelnemers komen uit alle windstreken van Nederland, België, Frankrijk, Engeland en nu zelfs ook uit Australië!! It must not gekker worden!

Meer dan 110 teams gaan op zaterdag 27 augustus 24 uur de strijd aan voor eeuwige roem, een gigantische beker en Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Klokslag 16.00 uur gaan ze van start dus zorg dat je erbij bent om deze helden en heldinnen aan te moedigen!

Doe raar met je Haar!

Op 27 augustus komt het charmante maar toch enigszins prettig gestoorde kapster team van Kapsalon Koppig naar het 24-uurs Solexrace Festival!

Neem een plaats in hun stoel en je haar zit als nooit tevoren! Gegarandeerd succes die avond bij de mannen of vrouwen…of allebei!!!

‪#DOERAARMETJEHAAR #COUPEDECOMPRESSOR

Fijne vakantie als je nog weggaat voor de Solexrace. Sowieso tot 26 augustus, wij kunnen niet wachten tot het zover is!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen