Evenementen

Logo Stichting_RANJADATA & LOCATIE
De KinderVakantieWeek is dit jaar van 29 augustus t/m 2 september. In Heeswijk-Dinther op het terrein van Ruitersportvereniging De Valianten aan de Heibloemsedijk.

In Loosbroek op terreinen aan de Schaapsdijk en Donatusstraat.

DOELSTELLING
Tijdens de KinderVakantieWeek is het de bedoeling om kinderen een zo leuk mogelijke week te bezorgen. Deze week moet voor alle kinderen en ouders toegankelijk zijn.
Het is de bedoeling dat kinderen spelen om elkaar te leren kennen en om met elkaar leuke activiteiten te ondernemen. De medewerkers helpen een handje, houden toezicht en sturen bij waar nodig. Bovendien hebben de medewerkers en de kinderen samen de verantwoordelijkheid om er een plezierige en sportieve week van te maken.

ORGANISATIE
De KinderVakantieWeek is georganiseerd door Stichting RANJA. Dit is een stichting die naast de KVW ook De Roefeldag en De Survival met Koningsdag organiseert.
De algemene leiding is in handen van het bestuur van de stichting. Zij proberen de randvoorwaarden te creëren voor de verschillende werkgroepen per leeftijdscategorie.

AANSPRAKELIJKHEID
Deelname aan de KinderVakantieWeek geschiedt op eigen risico. Stichting Ranja kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukjes, beschadigingen, diefstal en/of verlies van goederen en spullen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen