Evenementen

Fanfare op_zoek_naar_geluk_naar_muziekOp zoek naar geluk
Het opleidingsorkest, de jeugd slagwerkgroep van de Koninklijke fanfare en Kinder muziektejater Speelgoetd presenteren op 15 oktober een muzikale zoektocht naar geluk.

Zaterdag 15 oktober worden twee uitvoeringen verzorgd in CC Bernrode aan de Zijlstraat in Heeswijk. Om 14.00 uur en om 18.00 uur geven de jonge muzikanten en het Kinder muziektejater een unieke voorstelling. De voorstellingen zijn speciaal voor kinderen van het basisonderwijs en zijn vrij toegankelijk. De muziek is speciaal gearrangeerd en het verhaal is geschreven door het Kinder muziektejater.

In het verhaal gaat Freule Madam van Stoeteweeghe op zoek naar geluk.

Er wordt gekeken of je van reizen gelukkig kan worden, of je geluk kan kopen als je heel rijk bent, gelukkiger bent op vakantie, of eten je geluk kan beïnvloeden en of verliefd zijn het grote geluk is. Het antwoord wordt niet helder. Misschien is het wel een mix van al die dingen. Duidelijk wordt dat wij blij moeten zijn met al die dingen die we op de zoektocht naar geluk tegenkomen. Duidelijk wordt dat je geluk niet speciaal hoeft te zoeken maar gewoon altijd en overal aanwezig is.

Het zit soms in de kleinste dingen we moeten het allen nog maar zien en ervan genieten.

Noteer 15 oktober in de agenda en kom genieten van een muzikale zoektocht naar geluk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen