Evenementen

Solexrace FestivalVrijdag 26 augustus is het dan eindelijk zover! Drie dagen feest en spektakel tijdens hét 24-uurs Solexrace Festival! De solexteams en de brascross rijders zijn er klaar voor. De eerste drie feesttenten staan al te shinen en beide banen liggen er al strak bij.

Het wordt prachtig weer dus deze jubileumeditie wordt er één om je vingers bij af te likken!! Geniet nog t/m woensdag 24 augustus van het voorverkoop voordeel! http://24uurssolexrace.nl/tickets/

Jubileumactie!

Graag vieren we ons 10-jarig jubileum met jullie vandaar hebben we een spectaculaire jubileumactie met 50% korting! Zondag 28 augustus is dé familiedag met vette muziek, een uitdagend kinderprogramma, de finish van de 24-uurs Solexrace om 16.00 uur, de moddervette Brascross en nog heel veel meer. Bij heel veel bedrijven in de regio krijg je een flyer met een unieke code zodra je iets bij hun koopt.

Met deze code ontvangt u maar liefst 50% korting op uw zondagtickets (max. 10 per code). In drie tenten feest voor het gehele gezin voor slechts €7,50 (kinderen t/m 12 jaar Gratis entree). Met optredens van: WC Experience, the Dirty Daddies, Koorn Pik & de Dorsvlegels, Aplous, REPOP, Friday Night at John’s, Emptyfield, Dinteren dut Normaal en vele andere.
Kijk voor meer informatie over de jubileumactie op:http://24uurssolexrace.nl/jubileumactie/

Speciaal jaar!

Dit jaar is een speciaal jaar voor ons. Namelijk ons 10-jarig jubileum!!

Bij een speciaal jaar horen speciale biertjes! Voor ieder wat wils, van een overheerlijke tripel tot een lekker rosébiertje voor de dames, zelfs aan BOB is gedacht.

Verzamel ze allemaal. De speciaalbieren zijn verkrijgbaar bij de bar onder de veranda van het café.

Brascross klassen bijna vol

Dit jaar record aantal solexteams en brascrossers!

De baan en de blubberbak voor de Brascross zijn inmiddels uitgezet. Het wordt weer een moddervette baan!

Vier van de zeven klassen, de Brommercrossklasse, Drie-en-een-Quad klasse, Crossklasse en de Snevelbokkenklasse Zwaar (auto’s) zitten inmiddels helemaal VOL (inschrijven daarvoor gaat niet meer, je kunt enkel nog op reservelijst mocht er iemand afvallen)

Er zijn nog enkele startplekken voor de Luierklasse, Snotneusklasse en de Snevelbokkenklasse Licht. Schrijf je snel in want vol = vol!

Fotobusje

De gasten van Fotobusje.nl staan drie dagen op het 24-uurs Solexrace Festival met hun te gekke en speciaal ingerichte Volkswagen T2 bus!

Er ontstaan altijd nieuwe relaties op het festivalterrein en er gaan er ook weer veel naar de klote. De drank laat soms herinneringen vervagen of zelfs compleet verdwijnen. Ons 10-jarig jubileum zal weer voor veel nieuwe aangename en soms onverwacht vette herinneringen zorgen. Dit jaar kun je ze zelfs mee naar huis nemen!

Ga op de foto met je matties, bff’s, opa, oma of one-night stand(s) in het fotobusje. Je hoeft je er niet op te kleden…zij zorgen voor een (on)gepaste outfit met bijpassende attributen.

Elke dag zijn er vette prijzen voor degene met de meest belachelijke of juist wonderschone foto!

Wat er dan die avond ook gebeurt met de liefde van je leven….gelukkig heb je de foto’s nog!

Raddraaiers

Op 27 augustus staan oa. de Raddraaiers AKA Nogal Wiedus en Geen Idee in de nieuwe Hutje-op-de-Hei-tent van het 24-uurs Solexrace Festival.

Maak jij het ook wel eens te bont? Hun altijd en overal! Ze mochten nergens meer binnen dus hebben ze er maar hun werk van gemaakt!

Zij gaan er voor zorgen dat deze dag vanaf 15.00 uur al meteen één grote puinhoop wordt met oa. een Thunderdome uurtje, 90’s, Radje draaien, Schlager, Moombah en nog veel meer. Check hun tijdschema hier:http://24uurssolexrace.nl/programma/tijdschema/

Tot volgende week!! Proost!

Copyright © 2016 24-uurs Solexrace, All rights reserved.
Je staat op onze mailinglijst omdat je je hebt aangemeld via de website.

Our mailing address is:
24-uurs SolexraceHeibloemsedijk 7a

Heeswijk, Nb 5473Netherlands

Add us to your address book

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen