Evenementen

NovastarLeon Verdonschot ontvangt Novastar(solo) in een nieuwe editie van Hotelgasten. Leon Verdonschot kan als geen ander in zijn gesprekken de artiest van zijn podium halen en biedt daarmee het publiek een onvergetelijke persoonlijke ontmoeting met Novastar en zijn muziek.

Na de pauze geeft Novastar een uniek concert. Vrijdag 26 augustus om 21.00 uur. Entree €20,- (excl. serv.kosten)

Novastar
Joost Zweegers, beter bekend onder zijn artiestennaam Novastar, is een in België wonende singer-songwriter. Zijn eerste cd kwam uit in het voorjaar van 2000. Wrong was de eerste single. Deze was een groot succes in België en Nederland. Novastar speelde hetzelfde jaar in het voorprogramma van K's Choice en Robbie Williams en verzorgde daarnaast zijn eerste show op Pinkpop.

Live geweldig
Met zijn vierde – en tot nu toe warmste – album ‘Inside Outside’ toont Novastar aan dat hij zichzelf de afgelopen jaren artistiek gereset heeft. De cd is gelaagd en de melodieën blijven dagenlang hangen. Hoorbare invloeden zijn Richard Ashcroft (The Verve), Pink Floyd (‘Wish You Were Here’), George Harrison, Paul Weller en Fleetwood Mac. De broeierige sfeer van het album pakt live geweldig uit.

Novastar 2Nieuwe en bekende songs
Met fantastisch nieuw materiaal op zak maar ook veel ruimte voor klassiekers bezorgt Novastar het publiek een onvergetelijke avond onder de bossen van Natuurtheater de Kersouwe.

Kaartverkoop via www.kersouwe.nl of een uur voor aanvang bij de kassa van het theater.

Bewaren

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen