Evenementen

160902-FL-KVW 5_VOORKANTDe laatste dag, wederom onder een stralende zon, vermaken de kinderen zich op de ‘spelenkermis ‘. Ongeveer 200 kinderen uit Hadee en Loosbroek genieten gezamenlijk van een veelheid aan grote en kleinere spelen en spelletjes.

Meer foto's

De kinderen hebben een aftekenkaart ontvangen waarmee ze onder andere chips, limonade, snoep en pannenkoeken kunnen krijgen. Daarvoor hebben zich ook vele sponsors ingezet.

Als je de kinderen vraagt of ze de kindervakantieweek leuk hebben gevonden, dan verschijnen er meestal een flinke glimlach en stralende ogen op de gezichten. Het is heel erg duidelijk dat ze vijf dagen lang genoten hebben.

Het is ongelofelijk hoeveel vrijwilligers hun bijdrage aan dit festijn hebben geleverd: jong volwassenen, ouders, opa’s en oma’s en jongeren tot 16 jaar. Velen hebben vakantie- of snipperdagen opgenomen om mee te kunnen doen. Totaal gaat het om zeker 550 mensen, die zowel de leiding vormden als werkzaam waren als groepsleider, bij het knutselen, de EHBO en het materiaalbeheer, het verkeer en vervoer, enz.

Kinderen en volwassenen hebben allen een hele leuke week achter de rug. Dat kun je wel zien als je de foto’s bekijkt. Alle foto’s die deze week gemaakt zijn, kunt u over een paar dagen vinden op: www.stichting-ranja.nl .

Tekst en foto’s: Fred Lennings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen