Evenementen

kenny van_weeghel

In zondagmiddagcafé BRUG van zondag 15 januari in café De Zwaan in Heeswijk-Dinther zullen onder anderen ‘het Nederlandse antwoord op Al Gore’ Theo van Duren en topwheeler Kenny van Weeghel uit Dinther te gast zijn.

Kenny van Weeghel uit Dinther won op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro goud op de 400 meter en brons op de 100 meter. Deze top-wheeler vertelt over zijn carrière.

In zijn nieuwe boek ‘Einde stiltegebied’ verzamelde Theo van Duren zijn hilarische columns van de laatste jaren. Hij is nu eens niet als columnist in BRUG, maar als graag geziene gast.

Brabants Besten zijn private ondernemers die door gedeputeerde Bert Pauli van de provincie Noord-Brabant zijn benoemd tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap. Twee van hen, Kees van Bergen van Ecotap en Jan van den Broek van Macek Technika, praten over hun manier van bedrijfsvoering. Marianne van Berloo en Astrid van den Broek komen vertellen over het Prins Roaje 2.0 dat binnenkort weer wordt gehouden.

In de discussie draait het om het glasvezelnetwerk, dat in Bernheze zal worden gaan aangelegd. Toon Konings geeft op geheel eigen wijze inhoud aan de column. De muziek wordt verzorgd door de Heeswijkse band ‘Hout Simpel’ en huisdichter Ad van Schijndel neemt gewoontegetrouw het slotwoord voor zijn rekening.

De presentatie is in handen van Annemieke van der Aa en Hans Lakwijk.

Gratis kinderopvang is aanwezig. Zondagmiddagcafé BRUG begint op zondag 15 januari om 16.00 uur in café De Zwaan in Heeswijk. Toegang gratis.

Het politiek café is een initiatief van de SP Bernheze. De redactie wil een brug slaan tussen de inwoners van Bernheze en de politiek.

Plaats reactie