Evenementen

solexrace 2017Schijt aan de verkiezingen! Déze zaterdag is pas belangrijk, want dan starten de inschrijvingen voor de zwaarste 24-uurs Solexrace ter wereld en de moddervette Brascross!
Ga de uitdaging aan want de Elfstedentocht komt er toch niet en de Dakar rally is door de belasting tegenvaller van dit jaar ook wéér niet te betalen!!
Zorg dat je om 12.00 uur klaar zit zodat je via onze site jouw felbegeerde startplek weet te bemachtigen!
 
Wist-u-dat?
-Het parcours van de 24-uurs Solexrace wordt veranderd? Het gaat nog wel door de feesttent, cafe's en stierenstal maar.....blijft verrassing ;)
-De Brascross baan groter wordt?
-Er een nieuwe Brascross auto klasse voor de miner-getalenteerde bouwer bij is gekomen? De Gescharrel met een Barrel klasse.
-De solexen dit jaar geen kenteken meer nodig hebben om mee te doen?
-Vorig jaar sommige klassen heel snel vol zaten? Zorg dat je zaterdag dus op tijd in de startblokken staat!
-Dat je dit jaar op één punt dé 24-uurs Solexrace en de Brascross tegelijkertijd kunt volgen met een biertje in je hand?
Publiek de grote winnaar!
 
Reglementen:
 
 
solexrace 1_2017Wie was er eerder, de kip of het ei?! Maakt eigenlijk ook geen flikker uit als jij maar zorgt dat je je kaarten scoort tijdens de Vroege Kippen Voordeelactie!!
Want heb jij geen zin om jezelf uit te sloven op de baan maar wel in de feesttenten?
Zorg dan dat je geniet van extreem voorverkoop voordeel tijdens deze voordeelactie die start op 18 maart en duurt, vanwege ons 11-jarig jubileum 11 dagen, tot en met 28 maart.
Hoe maakt niet uit, zij het als deelnemer, supporter of feestneus, zorg dat je er 25, 26 en 27 augustus bij bent!
 
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen