Evenementen

sint“Hij komt, hij komt.” Het is bijna zover. Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goedheiligman dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther, samen met zijn Pieten. Dit bezoek vindt plaats op zondag 19 november.

Sinterklaas en zijn Pieten vertrekken deze zondag om 14:00 uur vanaf het kerkplein in Dinther.

Vanaf daar vervolgt de Sint zijn route langs de Torenstraat, Julianastraat, Donkeren Dijk, Koorstraat, Clemens van den Bergstraat, Zijlstraat, het pad tussen Bernezorg en Bernrode, Abdijstraat en de Hoofdstraat richting het kerkplein in Heeswijk. Hier wordt de Sint feestelijk ontvangen door de kinderen van Heeswijk-Dinther.

We gaan er ook dit jaar vanuit dat er veel kinderen langs de route staan om de Sint een warm welkom te heten! Na de ontvangst op het kerkplein zijn alle kinderen welkom in het Willibrordcentrum naast de Heeswijkse kerk. Binnen is er voor iedereen de mogelijkheid om met de Sint en zijn Pieten op de foto te gaan. Daarnaast zullen de Pieten samen met de kinderen een mooi feestje bouwen.

Wij hopen jullie zondag 19 november allemaal te mogen begroeten!

De intocht van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door de Jumbo, Ondernemersbelang HD en het Oranje Comité Heeswijk-Dinther. Voor eventuele wijzigingen in het programma en de foto’s die tijdens de intocht gemaakt worden, kunt u de website http://www.oranjecomite-heeswijkdinther.nl raadplegen.

Wanneer noodzakelijk, beroept de organisatie zich op het recht om van de geplande route af te wijken.

Hymke Couwenberg,

namens de Pietenclub en het Oranje Comite van Heeswijk-Dinther

Plaats reactie