Evenementen

Dorpszeskamp33e Dorpszeskamp HDL; niet met Pinksteren wel spektakel!
Voor veel deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers zal het even wennen zijn dat ze op 1e Pinksterdag geen activiteit in de agenda hadden staan.
In 2018 wordt namelijk op zaterdag 2 juni voor de 33e keer het grootste eendaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse dorpszeskamp, georganiseerd. Noodgedwongen een andere datum, maar gegarandeerd met evenveel spektakel en gezelligheid als met Pinksteren!
Vanwege deze nieuwe datum hebben enkele vaste deelnemers helaas af moeten zeggen, wat ook weer ruimte biedt aan nieuwe teams om deel te nemen. Er is echter nog 1 plekje vrij voor een team om deel te nemen, dus meld je aan als je met je vriendengroep/buurtvereniging/ familie interesse hebt!
In 2017 mocht het team van De Ganzers tijdens hun 31e deelname voor het eerst het hoogste treetje van het podium betreden en zij vierden deze overwinning dan ook uitbundig! De organisatie is benieuwd of dit ervaren team dit kunststukje kan herhalen in 2018, of dat een ander team de zege opeist. Hoe dan ook belooft het weer een prachtige dag te worden die mogelijk gemaakt wordt door de enthousiaste inzet van deelnemers, vrijwilligers en sponsors!
Op het terrein van VV Heeswijk beginnen de 24 deelnemende teams op 2 juni   s''ochtends om 9.30 uur aan de 7 veldproeven. De ruim 250 deelnemers kunnen de borst natmaken en het publiek krijgt opnieuw een mooi schouwspel voorgeschoteld! Het waterbassin moet dit jaar vanaf de torenhoge glijbaan bedwongen worden en de vertrouwde zeephelling heeft plaatsgemaakt voor de bouncing balls!
Daarnaast zijn er weer enkele andere uitdagende stormbanen opgenomen in het spelprogramma en is de RVH-proef opnieuw van de partij, waarbij de teams hun punten via een constructie van touwen en katrollen moeten zien te behalen.
Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatst het festijn zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 19.30 uur de afsluitende proef, de playbackshow, begint. Aansluitend vindt in de sporthal ook de loterij en de prijsuitreiking plaats, waarna het feest in volle hevigheid kan losbarsten. Dit belooft dus weer een uiterst gezellige avond te worden!
Op sportpark De Balledonk is iedereen vanaf 9.30 uur van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 28 mei te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens op 2 juni!
Stichting Dorpszeskamp HDL
Plaats reactie