Jong Nederland

worstenbroodjes JNDe dagen worden korter en kouder, de feestdagen komen er weer aan. Traditiegetrouw komen leden van Jong Nederland HDL dan langs de deuren. In samenwerking met bakkerij Doomernik worden er ambachtelijke worstenbroodjes en amandelstaven verkocht. Zo zitten jullie er thuis warm bij en wordt onze vereniging een warm hart toegedragen.

worstenbroodjes JN2Omdat het dit jaar niet veilig is om bij iedereen aan de deur een bestelling op te nemen, is er en webshop ingericht op de vernieuwde website van Jong Nederland HDL. Op deze manier kan de actie op een veilige manier toch doorgang vinden. Zo kunnen jullie alsnog genieten van de heerlijke amandelstaven en worstenbroodjes (per 5 óf per 10 stuks). De opbrengst van de actie komt ten goede aan de activiteiten van Jong Nederland HDL.

worstenbroodjes JN 1Bestellen kan vanaf 2 t/m 21 november via www.jongnederlandhdl.nl/worstenbroodactie-2020/. De betaling zal via Ideal gaan. In het weekend van 27 t/m 29 november komen de leden van Jong Nederland HDL de worstenbroodjes en amandelstaven thuisbezorgen. Ze zullen de bestelling op de deurmat zetten en vervolgens aanbellen, zodat alles netjes met voldoende afstand verloopt.

De leden en vrijwilligers van Jong Nederland HDL wensen jullie een goede gezondheid en hele fijne feestdagen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen