20150921-FL- jongerenwedstrijd_VOORKANTEen kort berichtje over de voortgang van het project.


Op dit moment is er 1 aanmelding voor de wedstrijd binnen gekomen.

Verder weten we dat een aantal jongeren overwegen zich wellicht ook aan te melden voor de jongerenwedstrijd. Verschillende mensen broeden op plannen en wij hopen dat zij ook inderdaad mee gaan doen. Overweeg jij ook om je aan te melden? Schroom dan niet want je kunt ten slotte € 6000,- winnen.

Een foto bij een verhaal op een website dient om het geheel wat aantrekkelijker te maken. We gebruiken bij deze reeks verslagen foto’s die gemaakt zijn tijdens de kindervakantieweek. Toen waren veel jonge ouders prachtige kastelen aan het bouwen in de Heeswijkse bossen. Zij konden hun fantasie en creativiteit indertijd helemaal inzetten en die beelden passen bij een jongerenwedstrijd als deze. De komende weken zal er steeds een foto van jonge, timmerende ouder of meerdere ouders dit verslag opluisteren.

Houdt voor actuele informatie regelmatig deze rubriek in de gaten. Ga voor meer informatie op de site www.hadeejer.nl naar DORPSNIEUWS en daarna JONGERENWEDSTRIJD, of ga rechtstreeks naar Of ga rechtstreeks naar www.hadeejer.nl/jongerenwedstrijd; daar vind je tevens het inschrijfformulier en het reglement.

Foto’s & Tekst: Fred Lennings

Plaats reactie