Redactioneel

240526 rva retsel51Bedrijventerrein 't Retsel trok zondag veel bekijks bij jong en oud. Drieëndertig bedrijven hadden daar een gezamenlijke open dag.
De open dag was voor de kinderen aantrekkelijk gemaakt met springkussens, een letterpuzzel en diverse spelletjes. Voor de jongvolwassenen was het een mooie manier om zich te oriënteren aangaande een beroepskeuze of voor het zoeken van een stageplek.

Voor de overige bezoekers was het een grote sociale ontmoetingsplek en een kans om bij de bedrijven achter de schermen te kijken.

Klik voor foto's.

Bij het rondlopen werd ook de diversiteit aan bedrijven op het terrein extra zichtbaar. Van elektronica, tot levensmiddelen, tot houtbewerking, tot persoonlijke verzorging van haar en geest, tot auto's en bromfietsen en het verzorgen van gezellige activiteiten. Te veel om op te noemen en allemaal even interessant. De ‘HDL carry cab’ kon bezoekers die moeilijker ter been waren een stukje 'weg brengen'. En zij konden daarmee de mogelijke service ervan beleven. Bij de bedrijven was menig loper voor de bezoekers uitgerold. Koffie, thee en koek waren voldoende aanwezig om iedereen welkom te laten voelen. Het was overal gezellig druk, wat er voor zorgde dat er genoeg ruimte was om vragen te bespreken en praatjes te maken.

't Retsel bruiste van de gezelligheid.
Ondanks dat er af en toe wat regen viel, kwam de verwachte grote hoosbui gelukkig pas op het einde van de middag. Hopelijk stond op dat moment het meeste materiaal weer binnen.

Foto's: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle

Reacties   
0 #1 Rita van Beek 30-05-2024 08:12
Heel mooi verslag van een geslaagde dag. Dank je wel Rien en Anja.
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen