Redactioneel

In een avondvullende, geheel uitverkochte, show speelde Pink Floyd Project afgelopen vrijdag in De Kersouwe publieksfavorieten uit het 50 jaar tellend oeuvre van de Engelse rockband Pink Floyd.

 

In ‘The Delicate Sound Of Pink Floyd’ ging de tributeband terug naar de ‘Best Of’ variant, met als leidraad de noteringen van Pink Floyd in de Top 2000, zoals Comfortably Numb, Money, Another Brick In The Wall en uiteraard Wish You Were Here.

Bij de opening werd het publiek al uitgenodigd om heerlijk te gaan genieten van de show. Alles bij elkaar speelde de band 2,5 uur topmateriaal, met de ziel van het origineel. Aansluitend volgde de afterparty bij De Kersouwe met Marijn Draait Door.

Pink Floyd Project vertolkt al bijna 20 jaar met veel passie het oeuvre van Pink Floyd. Op 3, 4 en 5 september 2024 doet Pink Floyd Project zijn, tot nu toe, meest ambitieuze show: Pink Floyd in de Kuip 1994. Een ode aan de laatste concertreeks van Pink Floyd in Nederland. De band voert dit in september op in Rotterdam Ahoy maar afgelopen weekend ook in ons eigen Kersouwe.

Bekijk foto's


Foto's: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen