Redactioneel

24 06 23 PK Jumping Heeswijk VIERKANT 9Van 19 t/m 23 juni 2024 was er weer de jaarlijkse springpaardenwedstrijd Jumping Heeswijk.
“Het is een paardenevenement dat bol staat van spannende wedstrijden, sportieve springsport en gezellige activiteiten. Het is er één met een groot aantal rubrieken, verspreid over vijf dagen.

Van heinde en verre komen professionele ruiters op hoog niveau om mee te doen aan de uitdagende wedstrijden. Jumping Heeswijk staat dan ook bekend om de grote prijzen die hier te winnen zijn.
Het vijfdaagse evenement is ook dit jaar nog groter en professioneler van opzet. Bovendien onderscheidt het zich door de bijzondere mix van een professionele entourage, Brabantse gastvrijheid en bourgondisch genieten. Dat maakt het een aantrekkelijk en feestelijk evenement voor zowel voor deelnemers als toeschouwers”.
Zo wordt dit evenement door hen aangekondigd. Toch heel bijzonder dat dit ieder jaar weer kan plaats vinden in Heeswijk-Dinther.
Vooral de laatste twee dagen hebben ze het getroffen met het weer.

Klik voor foto's.

De organisatie ervan was in handen van Ruiters van Pater van de Elsen uit Heeswijk.
De wedstrijd werd gereden op een zandbodem van Wetering Bodemtechnieken en vond ook dit jaar weer plaats bij Café Zaal Stanserhorn, Heibloemsedijk 7.

Tekst en foto’s (zaterdag en zondag): Peter Kriele

Voor de uitslagen zie:
https://www.equicompetition.nl/public/match

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda