Sport

de unieke sportdag 2019 732e38c9b18b0600053162599e7d6482Op vrijdag 1 februari wordt de Unieke sportdag 2019 georganiseerd. Het evenement vindt plaats in de Talentencampus in Oss. De sportdag staat in het teken van ‘ontdek je beweegmogelijkheden’.
De Unieke sportdag 2019 wordt georganiseerd door regioloket Uniek Sporten Noordoost-Brabant.
De sportdag vindt plaats op de Talentencampus in Oss en is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met diverse aangepaste beweegmogelijkheden zoals handboogschieten, korfbal, goalcha, tafeltennis, dans, voetbal, boccia, fitness. Ook kunnen mensen met een meervoudige beperking door middel van samenwerking met Slowcare ook genieten van het sporten op een passende manier!
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de diverse doelgroepen zoals mensen in een rolstoel, met een auditieve - visuele - verstandelijke – gedragsbeperking(en) of chronische aandoening(en). Om die reden wordt er samengewerkt met regionale beweegaanbieders zoals een sportvereniging. Op deze wijze realiseren we een aansluiting naar een beweegoptie in de buurt. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen op de sportmarkt waar diverse regionale beweegaanbieders op deze dag de mogelijkheid krijgen om zichzelf op de sportmarkt te presenteren.
Aanmelden?
Als deelnemer kan er voor worden gekozen om kennis te maken met het sportaanbod d.m.v. deelname aan maximaal 3 clinics van een half uur. Als dat wellicht te intensief is kunnen de deelnemers ook gewoon lekker rondkijken, een beetje van al het aanbod proeven en ook op de sportmarkt kijken waar nog meer sportaanbieders informatie geven over hun vereniging. We gaan er sowieso een leuke en vooral sportieve dag van maken!
Meld je daarom nu aan via de website www.sport-expertise-centrum.nl  of neem contact op via 0412-631039. Op de dag zelf binnenwandelen en bij aankomst aanmelden is ook mogelijk.
Locatie: Talentencampus Oss
Adres: Nelson Mandelaboulevard 22, 5342 CZ Oss
Tijd: Ochtenddeel: 09:00 – 12:00 (kinderen – jongeren)
Middagdeel: 13:15 – 16:15 (jongeren - volwassenen)
Kosten: Gratis
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app