Sport

De BalledonkTennisvereniging De Balledonk biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jongen oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. 

De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.  

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €30,-. (+ €10 borg voor tennispas) voor volwassenen en voor de jeugd €20,-  (+ €10 borg voor tennispas)
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van TV De Balledonk (https://www.tvdeballedonk.nl ) of stel je vraag via aan Marloes of Susan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie