Sport

images 10Voor de vierde keer in successie organiseert de LionsClub Bernheze het wielerevenement Bike My Day. Op 18 juni zal de start rond 7.30 uur zijn en de finish rond 18.30 uur, bij restaurant de Leijgraaf in Heeswijk Dinther. Zo’n 30 teams van 4 of 5 renners rijden in estafettevorm zoveel mogelijk rondes van 11 kilometer in 11 uur tijd.

Dit allemaal ten behoeve van de Stichting Matchis, de organisatie die stamceldonoren zoekt voor patiënten met ernstige vormen van leukemie die een levensreddende stamceltransplantie moeten ondergaan. Absoluut een spectaculair evenement dat in de vorige editie maar liefst € 58.000,- bijeen wist te brengen. Via www.bikemyday.nl kan ook jij teams sponsoren. Kijk maar eens op die website, er zitten vast bekenden van je bij.

Het startschot wordt zaterdag gegeven door niemand minder dan Daphny van den Brand, oud-wereldkampioene en wielerheldin op diverse onderdelen. Daphny is tevens mede-eigenaar van de nieuwe hoofdsponsor CycleXperience uit Uden. Toeschouwers zijn van harte welkom. De hele dag door zijn er diverse optredens en is er continu muziek. Graag tot zaterdag 18 juni in Heeswijk Dinther!

 

Plaats reactie