Sport

HediloOp zondag 2 oktober is er een Open Dag bij Schietsportvereniging Hedilo in het Willibrordcentrum in Heeswijk. Belangstellenden kunnen dan kennis maken met de verschillende facetten van de (lucht)schietsport. Onder begeleiding van deskundige instructeurs kun je zelf ondervinden hoe het is om met de aller modernste luchtgeweren of een luchtpistool te schieten.

Op deze dag staat ook een Scatt, een training systeem, opgesteld. Op dit systeem kan men niet alleen het resultaat van het schot zien maar ook “ hoe’ men schiet, zoals de bewegingen vooraf het schot maar ook de bewegingen na het schot..U krijgt een complete analyse van uw schotbeeld.

Ook wordt er door de 'blinde' schutter Patrick Schuurmans elk half uur een demonstratie gegeven hoe hij, zonder iets te zien, hele goede resultaten behaalt. Hij werd dit jaar 2de op het NK. Patrick richt niet met z’n ogen, maar met z’n oren. Speciaal voor jou ligt er een geweer voor visueel gehandicapten zodat je zelf eens kunt ervaren wat het betekent om met je 'oren' te schieten.

Loop gerust vrijblijvend binnen en onze mensen zullen jou graag alle informatie geven.
Van 11.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom. Graag tot dan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app