Badminton

Kampioenen ArgusDit najaar was een geweldig jaar voor BC Argus in Heeswijk-Dinther. We zijn er erg trots op dat we de eerste competitiehelft kunnen melden dat bij onze jeugd team 2 kampioen is geworden in U- 15 poule-4.

Dit is een bijzondere prestatie omdat de leden van dit team pas een jaar geleden zijn gestart met de competitie. Ongetwijfeld zal de extra speelavond onder de leiding van de trainer ook hieraan hebben bijgedragen. Het 1e Jeugdteam heeft in de U-15 poule-1 een derde plaats behaald.

Bij de senioren zijn maar liefst drie van 4 teams kampioen geworden. Team 1 in de 1e klasse, team 2 in de 7e klasse en team 4 in de 9e klasse. Hierbij moet gezegd worden dat team 1 twee maal op rij kampioen is geworden en zal uitkomen in de overgangsklasse. Op weg naar de hoofdklasse dus!

Team 2 was een van de eerste teams die dit jaar kampioen zijn geworden. Met overmacht hebben zij deze competitie gespeeld.

Een bijzondere prestatie van de senioren van het vierde team van Badminton club Argus. Deze zijn na een bijzonder spannende eindstrijd over de laatste weken erin geslaagd om het kampioenschap in de negende klasse van de BBF competitie te behalen. Met maar twee gamepoints verschil was dit een krappe overwinning. Dit team is dit jaar voor het eerst competitie gaan spelen. Een bijzonder hecht en leuk team. Team 3 heeft deze eerste competitie helft afgesloten als 4e in de 8e klasse. Op de foto zijn we alle kampioenteams tijdens de huldiging onze clubavond.

Deze mooie prestatie is natuurlijk het resultaat van goede techniek en tactiek in combinatie met hard werken en slim spelen. Ook zijn deze het kampioenschappen voor een deel te verklaren door de vernieuwende trainingstechnieken van de nieuwe trainer van BC Argus.

De senioren van BC Argus spelen op maandag, vrijdag (avond) en donderdag(overdag).

Wil jij ook kampioen worden bij BC Argus? Dat kan natuurlijk. Op dit moment organiseert BC Argus weer haar “badminton instapweken”. Hierbij kan je tot en de eerste week van februari kennis maken met de sport en de club.

Wil je instappen bij de jeugd of senioren van BC Argus? Meld je dan aan via de website of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Meedoen is gratis. Een racket en het spelmateriaal worden kosteloos ter beschikking gesteld. Ook de training is gratis.

Hans Barten, Voorzitter BC Argus, 06-21844302

Plaats reactie