Badminton

jeugdbadmintonOok dit jaar zal BC Argus weer haar jaarlijkse clinic zomerbadminton aanbieden aan de leerlingen van het basisonderwijs vanaf groep 3. Hiervoor zullen flyers worden verspreid via de basisscholen in Heeswijk-Dinther en Loosbroek.
Bart Jan den Hollander van het bureau CHESP, zal deze clinic verzorgen samen met de trainers en jeugdbegeleiders van BC Argus.Bart Jan den Hollander is een sportpsycholoog die ook de nationale jeugdselectie van het badminton begeleid. Hij is erg goed in het enthousiasmeren van jonge kinderen. De zomerbadminton jeugdclinic zal dit jaar plaatsvinden op 19 juni, 26 juni en 3 juli. Op 10 juli zal een afsluiting met de ouders plaatsvinden.
De badmintonvereniging Argus heeft al meer dan 40 jaar een jeugdafdeling. De badmintonsport is uitermate geschikt als spelsport ook in pedagogisch opzicht! (o.a. omgaan met andere kinderen en leren samenwerken, winnen en verliezen). Meer info is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
met vriendelijke groet
Hans Barten
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app