Basketbal

basketbalDe laatste wedstrijden van het seizoen, thuis in sporthal de Zaert te Heeswijk Dinther. Voor de dames zaak om met een goed gevoel het seizoen af te sluiten. Voor de heren stond de derde plaats in de competitie op het spel.
Dames 1
Allereerst was het de beurt aan de dames 1 tegen de gasten uit Tilburg. Zij waren er op gebrand het seizoen goed af te sluiten. De dames beginnen goed aan de wedstrijd en binnen een paar minuten stonden de dames voor met 9-0. Een erg sterk begin van de wedstrijd met verzorgd veldspel. In het tweede kwart vochten de Tilburgse Dames zich terug en was de stand bijna gelijk.
Ook in het derde en vierde kwart als Tenderfeet maar even dacht uit te kunnen lopen, dan kwam Tilburg telkens door te gemakkelijk weggegeven scores weer terug. De voorsprong bleef echter altijd voor Tenderfeet. Hierdoor bleef het wel een spannende wedstrijd tot de laatste minuut. Met een paar belangrijke scores tegen het einde van de wedstrijd wisten de Dames 1 van Tenderfeet het seizoen met winst af te sluiten. Met winst en een goed gevoel de zomerstop in gaan; dat belooft wat voor volgend seizoen!
Heren 1
Voor de heren 1 stond de directe confrontatie met de nummer 4 uit de competitie op het programma. Weten de heren te winnen, dan betekent dat het veiligstellen van de derde plaats in de competitie. De gasten uit Maastricht traden met maar 5 spelers aan.
Zoals Tenderfeet wordt ook Maastricht geplaagd met veel blessures. De eerste anderhalve kwarten weet Maastricht de gastheren nog bij te benen, maar een 11-0 sprintje eind tweede kwart betekent dat het verweer uit Maastricht over is. De vermoeidheid speelt de Maastrichtenaren in het derde en vierde kwart parten. De heren weten gemakkelijk door de verdediging van Maastricht te lopen en weten ze zelf nog te dubbelen; 86 - 43 is de eindstand en de derde plaats in de competitie een feit. Het bleef nog even onrustig in sportcafé het Pietertje...
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app