Biljarten

Kampioenen libreAfgelopen acht weken is er door biljartliefhebbers uit Heeswijk en Dinther gestreden in de Komkoep om de beker. Afgelopen zondag was het moment van waarheid, de finale werd gespeeld in café de Zwaan in de klasse libre en driebanden.

Hoewel het buiten erg warm was, werd de finale goed bezocht en steeg de temperatuur binnen tot recordhoogte door de spannende wedstrijden.

In de klasse libre stonden de teams Elsie 6 en Royal Events Palace 7 tegenover elkaar. Daar waar Royal Events Palace 7 al langer hun plek in de finale zeker hadden gesteld, heeft Elsie 6 tot de laatste week hiervoor moeten strijden. Zij zijn uiteindelijk enkele dagen voor de finale, op percentage doorgegaan. Wellicht heeft het behouden wedstrijdritme een rol gespeeld in de uitslag van de finale, want uiteindelijk ging het team Elsie 6 er met de beker vandoor.

Kampioen DriebandenBij de klasse driebanden was een heuse derby tussen Royal Events Palace 1 en Royal Events Palace 2. Hoewel in de voorrondes de spelers van Royal Events Palace 1 nog met 1 wedstrijdpunt te sterk bleken, kwam Royal Events Palace 2 in de finale zeer sterk terug en gingen zij uiteindelijk met de beker naar huis.

Bij deze willen we de winnaars, Elsie 6 bij het libre en Royal Events Palace 2 bij het driebanden, van harte feliciteren met hun knappe prestaties en alle andere deelnemers van harte bedanken voor hun sportieve inzet. We hopen jullie allemaal bij de Winterkomkoep of volgende Zomerkomkoep weer te ontmoeten in dit leuke, sportieve dorpstoernooi!

Natuurlijk ook de uitnodiging naar (beginnend) biljarters om eens te kijken op www.komkoep.nl  , waar je alle informatie kunt vinden over deelname aan zowel de Zomerkomkoep als de Winterkomkoep.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app