Biljarten

biljartenOp 2 en 3 april jl. waren de Nederlandse Kampioenschappen jeugd Libre Biljarten in Boxtel. Daar mochten alle jeugdbiljarters van Nederland deelnemen aan het NK. Vanuit Biljartclub Royal mochten 9 deelnemers deelnemen in twee verschillende klassen.


Het waren twee zeer spannende dagen waarbij alle deelnemers tegen elkaar de strijd aan gingen. Er werd gespeeld op 5 biljarts met bij ieder biljart 2 officiële arbiters van de KNBB. Er waren wedstrijden die super goed gingen met zelfs een serie van 14 door Dirk van de Berg en er waren wedstrijden waarbij niets lukte. Soms gierden de zenuwen door de keel bij de spelers en bij het grote publiek dat was komen kijken.
Aan het eind van de tweede speeldag was de prijsuitreiking. In de eerste klasse gingen de prijzen helaas niet naar Heeswijk. Maar in de tweede klasse werd Jeffrey Vinke uit Kampen de winnaar, Tijl Daandels uit Heeswijk won zilver en Tim van der Wijst uit Heeswijk won het Brons. Iedereen heeft twee hele leuke dagen gehad en hopelijk mogen ze volgend jaar weer meedoen. 

 foto : www.debiljartballen.nl/  Jan Rosmulder 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app