Bridgen

28122015bridgedrive3Op maandag, 21 december 2015 sloot de Bridgeclub De Klotbeek het jaar af met een mooie kerstbridgedrive. Met 106 aanwezigen (van de 116 leden) is deze bridgedrive altijd weer een gezellige en vooral ook sfeervolle en goedbezette drive.

Alle aanwezigen steken zich in kleding die past bij een kerstgebeuren en de sfeervolle ambiance verhoogt die feestvreugde. En niet in de laatste plaats was de prachtige prijzentafel mede een goed decor voor die sfeer.

Er werd topintegraal gespeeld en alle leden speelden met een toegewezen partner om zodoende de onderlinge contacten te bevorderen. Alle niveaus waren door elkaar gehutseld, wat de spelvreugde ten goede kwam. Ook de nieuwe leden van de laatste cursusgroep lieten zich goed gelden. Er was sprake van “gestoken” spellen wat hele leuke en verrassende spelontwikkelingen teweeg bracht. Dit maal ging het niet om de beste te zijn, of om te promoveren cq te degraderen. Uiteraard waren er wel winnaars. Dat waren Marjo Vissers en Sjan van Kessel met 68,70 %; En voor iedereen was er een prijs. Ook degenen die als laatsten eindigden.

28122015kerstbridgedrive2

28122015Kerstbridgedrive1Het bestuur stond aan het eind van de avond stil bij de organisatie van deze avond die in handen was van de WECOM onder leiding van Adrie van Gemert en Annie Haeve; de dames van de kerststukjes; de heren Michel Haeve en Cor van Gemert die assistentie verleenden bij het sjouwwerk en klaar zetten van de wedstrijdtafels; ZIJ ALLEN verdienen een pluim en onze grote dank. Zonder hen zijn dit soort drives niet mogelijk. Ook een blijk van waardering ontbrak niet naar de medewerkers achter de bar, de vrijwilligers van CC Servaes, die eigenlijk bijna alle maandagavonden het afgelopen seizoen aanwezig waren, door het aanbieden van een kerststukje en een flesje wijn. De uitslag met de scores staat vermeld op de clubwebsite: http://www.nbbclubsites.nl/club/8043 

Overigens start er 12 januari 2016 nog een nieuwe cursus voor beginners waar nog enkele plaatsen vrij zijn. Opgeven bij Gerrit van den Berg, secretaris. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Plaats reactie


app