IMG 4726Vrijdag 2 juni werd voor de 11e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.
Er werd door 36 golfers gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”. Dit jaar werd de HDL-Golftrophy gewonnen door Emmy van de Wetering bij de dames. Bij de heren was de wedstrijd wederom gesplitst in HCP 0-24 met als winnaar Cor van de Akker en HCP 24-36 met als winnaar Henry van Boxmeer.
Na de opening met een kopje koffie en iets lekkers, starten 9 flights aan de HDL-Golftrophy. Het weer was fantastisch met 25 graden en soms een wolkje aan de lucht. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm.
Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een heerlijk buffet. Waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging. De 11e HDL-Golftrophy werd met ballen gesteund door Van Emmerik & Vander Weide.
De prijzenuitslag was als volgt: Dames
1e prijs Emmy van de Wetering,
2e prijs Anja Dijkhof,
3e prijs Marijke Langenhuijsen.
Heren hcp 0-24
1e prijs Cor van de Akker,
2e prijs Harry Dortmans,
3e prijs Ad van Emmerik.
Heren hcp 24-36
1e prijs Henry van Boxmeer,
2e prijs Leon Dijkhoff en
3e prijs Johan Traa.
Neary: dames Marijke Langenhuijsen, Neary heren Harry Dortmans.
Longest bij de dames: Linda van Kessel met 176,80m,
longest bij de heren Ad van Nistelrooij met 203,99m.
De longest werd tot op de centimeter nauwkeurig gemeten door Nemex Landmeten.
Speciale prijzen waren het culinaire theater arrangementen van HR De Leygraaf en Theater de Kersouwe voor de 11e plaatsen bij heren en dames. Deze werden gewonnen door Saskia van Boxmeer, Jan Verkuijlen en Jo Rijkers. Later dit jaar volgt nog HDLgolf UIT.
Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plaats reactie