Golg HDLDonderdag de 26e oktober werd voor de 6e keer het jaarlijkse HDL-Golftrophy-uit georganiseerd door de stichting Golf HDL. Mühlenhof Freier golfplatz in Kalkar was de uitstekende en gastvrije gastheer.
Er werd door 28 golfers en golfsters gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”.
Dit jaar werd de HDL-Golftrophy-uit gewonnen door Emmy van de Wetering bij de dames. Bij de heren was de wedstrijd wederom gesplitst in HCP 0-24 met als winnaar Ad van Emmerik en HCP 24-36 met als winnaar Henry van Boxmeer.
 
Na de opening met een kopje koffie en heerlijk stuk duitse taart, starten we op 2 flights aan de HDL-Golftrophy-uit. Het weer was fantastisch met ca 15 graden en soms een wolkje aan de lucht. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een heerlijk 3-gangen diner. Waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging. De 6e HDL-Golftrophy-uit werd met ballen gesteund door Stukadoorsbedrijf de Haas.
 
De prijzenuitslag was als volgt:
Dames 1e prijs Emmy van de Wetering, 2e prijs Anja Dijkhof, 3e prijs Rita Dortmans.
Heren hcp 0-24 1e prijs Ad van Emmerik, 2e prijs Ben van de Wetering, 3e prijs Jo Rijkers . Heren hcp 24-36 1e prijs Henry van Boxmeer, 2e prijs Willem de Haas en 3e prijs Ad van Nistelrooy.
Neary: dames Anja Dijkhof, Neary heren Ad van Emmerik.
 
Longest bij de dames: Emmy van de Wetering met 135m, longest bij de heren Jo Rijkers met 195m.
 
Volgend jaar begin Juni is er weer het HDLgolf. Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . of stuur een bericht via onze facebookpagina: www.facebook.com/HDlgolf/ 
 
Plaats reactie