13e HDL GolftrophyVrijdag 7 juni werd voor de 13e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL.    Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek. Er werd door 33 golfers gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”.
Dit jaar werd de HDL-Golftrophy gewonnen door Frans Langenhuizen, hij won de stroreplay wedstrijd over 18 holes. Bij de heren met HCP 24-36was de winnaar Johan Traa. Bij de dames met HCP 24-36 nam Marjo Lucker de bokaal in ontvangst.
 
Na de opening met een kopje koffie en iets lekkers, starten 9 flights aan de HDL-Golftrophy. Het weer was zeer goed (ondanks de mindere voorspellingen) met 20 graden en soms een wolkje aan de lucht. Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een heerlijk buffet / diner. Waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging. De 11e HDL-Golftrophy werd met ballen gesteund door Gebr. Dijkhoff - Heeswijk Dinther.
 
De uitslag was als volgt:
Dames 1e prijs Marjo Lucker, 2e prijs Anja Dijkhof, 3e prijs Rita Dortmans.
Heren / dames strokeplay hcp 0-24 Bruto 1e prijs Frans Langenhuizen, 2e prijs Nico van Heesch, 3e prijs Jo Rijkers. Ron Bommelijn had de laagste netto score (72).
Heren hcp 24-36 1e prijs Johan Traa, 2e prijs Erik van Gerwen en 3e prijs Leon Dijkhoff. Neary - dames Rita dortmans, Neary - heren Twan Kuijpers.
 
Longest bij de dames op naam van Anneke Bommelijn, longest bij de heren Harry Dortmans (215M). Speciale prijzen waren het culinaire theater arrangementen van HR De Leygraaf en Theater de Kersouwe voor de 7e plaatsen bij heren en dames. Deze werden gewonnen door Marijke Langenhuizen, Willem de Haas en Ad van Emmerik.
 
Later dit jaar volgt nog HDLgolf UIT.
 
Heb je ook je GVB en ben je inwoner van HDL en wil je ook meedoen aan deze gezellige golfdagen ? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plaats reactie