Hockey

Hockeyclub 500Dat de leden van hockeyclub HDL niet alleen op het veld zeer daadkrachtig zijn, bewijst de kerstbroden-actie. Enthousiast noteerden zij in november bestellingen van familie, vrienden, buren en collega’s, en die overtroffen de verwachtingen ruimschoots:

zij scoorden maar liefst 500 kerstbroden!

Bakkerij Doomernik uit Heeswijk Dinther ging aan de slag en was de ideale partner om de luxe kerstborden met echte amandelspijs te leveren. Zaterdag 12 december 2015 werden de bestellingen klaargezet in het clubhuis en in gezellige kerstsfeer werden ze aan de leden overhandigd. Voor het team dat de meeste broden wist te verkopen, stond bij het ophalen van de broden een grote slagroomtaart klaar: dat was smullen voor meisjes D1!

Met de opbrengst kan de club extra uitgaven doen, die op het altijd aanwezige wensenlijstje staan maar tot nu toe niet uitvoerbaar waren. Ideeën genoeg, van een nieuwe multimedia set tot extra educatieve spelmaterialen om de trainingen nog leuker en effectiever te maken. Alles om Hockeyclub HDL nóg leuker te maken voor jong en oud.

De veldcompetitie heeft momenteel winterstop, maar in de zaal gaan de wedstrijden gewoon door: voor een aantal teams via de KNHB competitie en voor andere teams via de uitwisseling met Berlicum, Heesch en Schijndel. In overleg met trainers & coaches kan worden doorgetraind tijdens de winterstop, die start op 21 december en loopt tot 14 februari.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app