Hockey

Hockeyclub HDL_Clinics_juni_2016Op dinsdag 7, 14 en 21 juni a.s. van 17 tot 18 uur, zijn jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar van harte welkom bij Hockeyclub HDL aan de Steen- en Stokstraat 1 in Heeswijk-Dinther. Ze kunnen dan kennis te maken met hockey en hiervoor zetten onze trainers een gevarieerd parcours uit, waarover de deelnemers in groepjes rouleren en allerlei oefeningen doen met stick en bal: gezellig en leerzaam!

De reden voor de clinics is dat we meer bekendheid willen geven aan de hockeysport en uiteindelijk natuurlijk nieuwe leden willen werven.
Het is handig om sportkleren aan te trekken (t-shirt met sportbroek) en gymschoenen / kunstgrasschoenen. Sticks en ballen zijn aanwezig op het veld.

Voor meer informatie, zie www.hdlhockey.nl of bel bel Patricia van Cleef, T. 0413 - 29 17 19. Aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres en leeftijd.

*****************************************************

Bijlage: Foto - Ronald van Hastenberg (jpg-file)

Voor meer persinformatie:
Hockeyclub HDL, Anja Bekkers, T. 0413 - 22 99 67, E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app